Chillrijk is terug en in een heel nieuw kleedje!

Dit jaar kan je van 14 tem 26 augustus terecht in het Steytelinckpark op onze Chillrijk zomerbar.

Jong geweld

Chillrijk wordt compleet door jongeren uitgebaat, of het nu gaat om communicatie, programmatie, het samenstellen van de menukaart, techniek of het bemannen van de bar: alles wordt door onze jonge vrijwilligers gedaan. Ze kunnen waar nodig rekenen op ondersteuning van het vaste Vizit team, al hebben ze die niet vaak nodig.

Iedereen welkom

Op onze zomerbar is iedereen welkom: jong, minder jong, mens, hond, alien, bruin, blond, groen met gele stippen,… met iedereen bedoelen we echt iedereen, daarom houden we prijzen bewust laag en het aanbod zo gevarieerd mogelijk.

Praktisch

Je vindt ons in het Steyetlinckpark, in het eerste deel als je van de bist komt. Onze ingang bevindt zich ter hoogte van de Sint-Bavostraat.

Openbaar vervoer: bus 17, 22, 32, 180, 181 en182 stoppen allemaal aan de bist op 450m van de zomerbar.

Met de fiets: de rustige straten rond het Steytelinckpark lenen zich perfect op met de fiets te komen. We voorzien een fietsenstalling om jouw trouwe ros te parkeren. Batterij plat? Geef hem even af aan de bar en we doen het nodige (kabel zelf meebrengen).

Auto: Op de bist en het mastplein kan je twee uur gratis parkeren met je parkeerschijf. Onder het mastplein, in de overdekte parking of in de straten rondom het park kan je langer parkeren.

Programma

14/8: Openingsfeest
15/8: Cinema De Kern
16/8: Komedie Kaffee – Open air
17/8: Barvizart stelt voor: D’Exelle en Blond
19/8: Jong Verstekt – Open air
20/8: Catacomb festival
21/8: Cinema De Kern
22/8 Stroomloze avond: Philemon en workshop bij kaarslicht
23/8: Karaoke
24/8: Lofttheater: Ah! Lies
25/8: Dubrijk festival
26/8: Slotfeest

Volg onze instagram- en facebookpagina voor actuele informatie.

Tot snel!