Jeugdcentrum met ruimte voor experiment en zotte ideeën.

Living

Onze Living is de hangplek bij uitstek.

Wat je wil doen? Dat hangt van jou af.. wij hebben alvast een TV met Xbox en Playstation, gratis pingpong- en sjottertafel geïnstalleerd. Neem wat vrienden mee en kom je gewoon amuseren!

Maandag-, dinsdag-, woensdag– en donderdag- en vrijdagmiddag open van 12u00 tot 16u30.

Kaffee

In ons Kaffee geven wij jongeren de kans horeca ervaring op te doen door hun eigen cafe uit te baten onder begeleiding van Maarten. Van het drankenaanbod en de inkleding van het Kaffee tot werken achter de bar en het mee organiseren van een event. Jongeren kunnen er terecht voor een drankje aan democratische prijzen en een leuke babbel. Vergeet je beste vrienden niet uit te nodigen!

Woensdag, vrijdag en zaterdag open vanaf 18u00 tem 23u00.
Zondag gesloten.

Vakantieaanbod

Tijdens de schoolvakantie voorziet Jc Vizit tal van activiteiten: een nachtspel, waterspelen, zwemmen, een uitstap naar Oostende,…
Hou onze sociale media in de gaten voor een actueel overzicht!

Jong Versterkt


Jong Versterkt is een initiatief van Jeugdcentrum Vizit waarbij we jonge artiesten een podiumkans geven om zo muzikaal te groeien. Elke maand geven we een Jong Versterkt sessie waarbij 2 artiesten/bands komen optreden. Afspraak in de grote zaal!

Komedie kaffee

Op dit fantastische podium bieden we een veilige haven voor beginnende en onervaren comedians, maar even goed voor ervaren rotten. Wees welgekomen om die lachspieren te trainen en gezellig bij te kletsen.
Inschijven kan via maarten@vizitonline.be.

Skatecontest

Elk jaar strijden we in Wilrijk voor de titel van beste skater. Onder leiding van organisator Maarten en MC Rube worden de lokale helden blootgesteld aan enkele pittige proeven zoals beste trick en langste manuel. Ook de randanimatie is om u tegen te zeggen: frisse drankjes, graffitiartiesten, live muziek en veel meer! Zin om deel te nemen of te komen supporteren? Hou onze sociale media in de gaten voor de eerstvolgende editie!

Evenementen

Binnenkort in de Living

Ojee, er zijn nog geen evenementen ingepland de komende weken. Wil je er graag eentje samen organiseren? Neem dan snel contact met ons op!

Meehangen?

Heb je vragen over onze caféwerking of wil je eerst een praatje maken per mail? Contacteer Maarten!