Kunstgrillen DAG 1

13/04/2018 - 10:00

B.I.T. en BarVIZart, het artistieke en ondernemerschapsproject van JC Vizit, slaan de handen in elkaar! Laat je tijdens dit tweedaagse kunstenfestival in Wilrijk onderdompelen in de ambacht, print en digitale kunsten!

13/04
zines ● digitale animatie ● weven ● houtbewerking

● IK WIL MEE DOEN! ●

Dan hebben we verschillende formules: 
1 workshop - 5 euro
1 dagticket - 10 euro (lunch inbegrepen)
volledig weekend - 20 euro (lunch inbegrepen)

Pas op, de plaatsen zijn beperkt! Schrijf je dus snel in! 
Dit doe je door een mail te sturen naar kim@vizitonline.be
Vermeld je naam, gsm nummer, leeftijd en je verkozen workshop(s). 

En de pret stopt hier niet! De resultaten van de workshops worden voorgesteld en geprojecteerd tijdens de expo "Kunst! Buiten!" op 27 en 28 april in BarVIZart. 

● DE WORKSHOPS ● 

Vrijdag 13/04

10h-13h: ZINES door Jozien Kennes

Ben je fan van het getekende of geschreven beeld? Er ooit aan gedacht om zelf een verhaal te creëren? Of wil je losse beelden bundelen tot een geheel? Een zine is een zelfgemaakt en uitgegeven boekje. In deze workshop maak je kennis met de verschillende mogelijkheden om een zine in elkaar te steken. Op het einde ben je de trotse eigenaar van je eigen zine, geprint in een kleine oplage.

10h-13h: DIGITALE ANIMATIE door Grimm 

Southpark, internet GIFS, muziek video's, ... Overal bewegend beeld. Het is de toekomst! Tijdens deze workshop bekijk je de verschillende methodes om animaties te maken met behulp van software zoals After Effects, Animate, Cinema 4D enz..Termen als "keyframes" en "alpha channel" lijken niet meer recht uit Star Trek te komen. 
Je maakt zelf een korte animatie die je kan delen op je facebook of instagram. Wie weet maak je wel een virale internet GIF die in de rij van 'legendary memes' komt!

14h-17h: WEVEN door Yasmin van der Rauwelaert

Ambachten zijn weer helemaal hip! Yasmin leert hoe je zelf wallpieces, tapijten of andere kunstwerken weeft. Materiaal wordt voorzien en daarna kan je als meester DIY'er thuis zelf aan de slag! 

14h-17h: HOUTBEWERKING door Matthijs Janssens 

Tijdens deze workshop maak je meubels maken onder begeleiding van een autodidact houtbewerker/ grafisch ontwerper waarbij je met een eigen ontwerp naar huis wederkeert. Meer moet dat niet zijn!
 

Check zeker ook het programma van dag 2!