Alumni

BarVIZart is er om jonge creatievelingen te helpen professionaliseren, hun ondernemerschapszin te stimuleren en hun zelfstandigheid stap voor stap te verstevigen. 

Wanneer projecten of artiesten een punt hebben bereikt waar ze zelfstandig en op een professionele manier aan de slag kunnen met hun onderneming, is het dan ook deze projecten los te laten in het culturele veld. 

Hieronder vind je een overzicht van de projecten van alumni bArtiesten. 

Kabinet (Freya Clijmans en An Onghena)

Met veel pijn in het hart zagen we Freya en An het nest in de zomer van 2016 verlaten. Met een hart voor grafiek en ontwerp gaan zij terug naar de essentie van print. Naast werkruimte vonden ze bij BarVIZart een netwerk en professionele ervaring. Na hard te hebben gewerkt aan de opbouw van hun project opende ze dan ook hun eigen multidisciplinaire studio "Kabinet". 

Meer info? Neem zeker eens een kijkje op hun website.

Sarah Goossens

Toen Sarah bij BarVIZart aankwam was ze net in de finale van de Kunstbende beland en had ze veel ambitie om een eerste solo-tentoonstelling te organiseren. Dit voor de eerste keer organiseren is een uitdaging, maar stap voor stap kreeg het idee meer vorm. Haar unieke kijk op de wereld biedt een interessant portfolio van conceptuele en geometrische kunst. 

Bezoek haar website voor meer informatie.  

Bivak Urban Camping (VZW ZoMaar)

Het begon met een knotsgek idee: een camping organiseren in het midden van Antwerpen. De drie creatieve breinen achter Bivak wilden een verlaten perceel in de stad opnieuw tot leven brengen door er een zinvolle functie aan te geven. Zo organiseerden ze in 2016 voor de eerste keer een camping waar duurzaamheid, cultuur en inclusie centraal stonden. BarVIZart hielp achter de schermen bij het opstarten van hun VZW en bij het indienen van verschillende dossiers.

Meer info? Bezoek hun website.

Laurens Van Hulle

Meer info komt later.

Ine Vlassaks

Meer info komt later.