20 jaar Vizit

In 2024 blaast Vizit twintig kaarsjes uit, dat is een goede reden voor een feestje!

Vizit vzw is vanaf april 20 jaar dé place to be voor jongeren van 12 tot 28 jaar. We vieren niet alleen onze verjaardag, maar ook de impact die we hebben gehad op het leven van jongeren in en rond Wilrijk!

Back in 2004** zijn we gestart met het idee om een coole en veilige plek te creëren voor de jeugd. Sindsdien zijn we stukje bij beetje gegroeid (een beetje zoals de schimmel die we wel eens tegen komen in onze ijskast hier), tot de koepel die we nu zijn.

** Tiktok zag er toen nog zo uit

Van workshops tot weekends, Vizit heeft altijd gezorgd dat we meegroeien met jullie. Of het nu gaat om het boosten van je skills, je te laten dansen in het weekend, of het invullen van je vakantie – we got your back bij het nastreven van persoonlijke groei en welzijn.

Wij zijn niet alleen actief binnen onze muren. Door aanwezig te zijn op de pleintjes in de wijk en samen te werken met scholen, jonge artiesten en lokale partners, hebben we niet alleen jongeren van de buurt geïnspireerd maar ook ver daarbuiten.

BarVIZart op pukkelpop 2021

Terwijl we 20 jaar vieren, kijken we ook terug op de toffe momenten en kleine successen die ons hebben gevormd tot wat we vandaag zijn. We hebben gelachen, getroost, gevierd, gedanst en gesteund. Of het nu gaat om verhalen van jongeren die hun passie vonden via Vizit of, eerder hun eerste lief, ze laten zien dat we samen iets onvergetelijks hebben neergezet.

Om deze megamijlpaal te vieren, gooien we het grootste verjaardagsfeest ooit. Denk aan live optredens, een expo, sport en een throwback naar de meest epic momenten uit onze geschiedenis. Check onze agenda voor het complete overzicht!

20 jaar is een hele tijd, maar weet dat we vol enthousiasme blijven kijken naar de toekomst, net zoals bij de opening. We blijven inspelen op wat jullie nodig hebben, omarmen nieuwe trends, en blijven jullie veilige haven in deze drukke wereld.

Gefeliciteerd Vizit!. Hier is op naar nog eens twintig jaar van onnozeliteiten, groei, en awesome momenten samen! 🎉