Wil je graag iets organiseren voor jongeren? Optredens of workshops in goede banen leiden? Heb je zin om mee te komen helpen? Dan ben jij misschien wel de vrijwilliger die we zoeken!

Voor wat hoort wat

Los van een goed woordje af en toe willen wij jou ook andere dingen geven voor wat je doet. Leer bij via interne en externe vormingen (denk aan DJ-vorming, tapcursus, …) . Elk jaar organiseren we ook een super leuk vrijwilligersweekend en doorheen het jaar verschillende uitstappen.

Ik wil…

Barman? Creatieve bij?

Voor onze openingsavonden, fuiven en workshops kunnen wij altijd een extra paar handen gebruiken.

Sta je graag eens aan de andere kant van de bar? Heb jij superskills dat je graag met ons wil delen?

Technieker?

Ook aan de technische kant kunnen wij jou gebruiken, wil je graag mee een geweldige lichtshow ineenzetten? Zelfs als je er nog niet veel van kent ben je meer dan welkom.

Fotograaf?

Wil je je portfolio als fotograaf uitbreiden en ervaring op doen op onze events? Je bent meer als welkom om ons team te versterken!

Organiseer een fuif of workshop

Als jeugdcentrum steunen wij onze jongeren in hun ideeën en plannen. Van idee tot een uitgewerkt concept, wij helpen graag bij elk aspect. Bij ons kan je altijd aankloppen om jouw evenement of workshop waar te maken.

Artiest? Kunstenaar? Jonge entrepreneur?

Met BarVIZart helpen wij jongeren hun kunstproject uit te werken, hun ondernemerschapszin te stimuleren en hun zelfstandigheid stap voor stap te verstevigen. Wat is jouw droom? Mail jouw idee of kom eens langs.

Van Aankweken tot Zeefdruk

Doorheen heel het jaar doen we samen met de jongeren verschillende workshops en trajecten. Experimenteren met graffiti? Check. Een heel meubilair uit paletten bouwen? Check. Totebags zeefdrukken? Check. Kijk in onze kalender voor een actueel overzicht. Is er iets specifieks dat je graag wil proberen? Stuur ons een mailtje en deel je idee!