Vizit werft aan!

Vizit is op zoek naar een nieuwe Jeugdopbouwwerker voor Jeugdhuis ViVa!

Eind 2019 heeft Vizit in de Wilrijkse wijk Valaar Jeugdhuis ViVa opgericht. Bij ViVa kunnen jongeren uit de buurt terecht voor een laagdrempelig vrijetijdsaanbod. Hiernaast bieden we ondersteuning en bevorderen we welbevinden in de maatschappij. Als jeugdopbouwwerker ben je een vertrouwensfiguur, brugfiguur naar andere organisaties en vertegenwoordig je de jongeren. 

Heb je interesse? Neem snel een kijkje op onze vacature pagina en waag je kans!

Heel veel succes en misschien tot binnenkort!

Jh Viva zoekt nieuwe collega!

Voelt elke werkdag als maandag? Heb jij nood aan een nieuwe uitdaging of ben je net afgestudeerd en heb je zin om er in te vliegen? Laat je verleiden door onze vacature en gun jezelf deze kans! Wie weet maak jij binnenkort deel uit van onze Vizit familie.

Tot Snel?

20 jaar Vizit

In 2024 blaast Vizit twintig kaarsjes uit, dat is een goede reden voor een feestje!

Vizit vzw is vanaf april 20 jaar dé place to be voor jongeren van 12 tot 28 jaar. We vieren niet alleen onze verjaardag, maar ook de impact die we hebben gehad op het leven van jongeren in en rond Wilrijk!

Back in 2004** zijn we gestart met het idee om een coole en veilige plek te creëren voor de jeugd. Sindsdien zijn we stukje bij beetje gegroeid (een beetje zoals de schimmel die we wel eens tegen komen in onze ijskast hier), tot de koepel die we nu zijn.

** Tiktok zag er toen nog zo uit

Van workshops tot weekends, Vizit heeft altijd gezorgd dat we meegroeien met jullie. Of het nu gaat om het boosten van je skills, je te laten dansen in het weekend, of het invullen van je vakantie – we got your back bij het nastreven van persoonlijke groei en welzijn.

Wij zijn niet alleen actief binnen onze muren. Door aanwezig te zijn op de pleintjes in de wijk en samen te werken met scholen, jonge artiesten en lokale partners, hebben we niet alleen jongeren van de buurt geïnspireerd maar ook ver daarbuiten.

BarVIZart op pukkelpop 2021

Terwijl we 20 jaar vieren, kijken we ook terug op de toffe momenten en kleine successen die ons hebben gevormd tot wat we vandaag zijn. We hebben gelachen, getroost, gevierd, gedanst en gesteund. Of het nu gaat om verhalen van jongeren die hun passie vonden via Vizit of, eerder hun eerste lief, ze laten zien dat we samen iets onvergetelijks hebben neergezet.

Om deze megamijlpaal te vieren, gooien we het grootste verjaardagsfeest ooit. Denk aan live optredens, een expo, sport en een throwback naar de meest epic momenten uit onze geschiedenis. Check onze agenda voor het complete overzicht!

20 jaar is een hele tijd, maar weet dat we vol enthousiasme blijven kijken naar de toekomst, net zoals bij de opening. We blijven inspelen op wat jullie nodig hebben, omarmen nieuwe trends, en blijven jullie veilige haven in deze drukke wereld.

Gefeliciteerd Vizit!. Hier is op naar nog eens twintig jaar van onnozeliteiten, groei, en awesome momenten samen! 🎉

Chillrijk komt eraan!

Dit jaar zet Vizit vzw van 14 tem 26 augustus Steytelinck weer op z’n kop met de Chillrijk zomerbar, en dat in een heel nieuw kleedje!

Onze jongeren vonden het tijd een nieuwe wind te laten waaien door de huisstijl van onze zomerbar: de ietwat donkeren kleuren maakten plaats voor frisse tinten en het logo zelf werd stevig aangepakt. Een resultaat waar we trots op mogen zijn, vind u ook niet?

Ook nieuwsgierig naar wat we dit jaar allemaal in petto hebben? Meer info vind je op deze pagina.

Nog op zoek naar een podium of heb je een leuk idee voor onze bar? Stuur nog snel een mailtje naar info@vizitonline.be want de agenda is bijna rond!

Zomerse Groeten,

Team Chillrijk

Vizit zkt. resident dj!

Voor een brede waaier aan evenementen is Vizit op zoek naar een nieuwe resident dj.

Resident dj???

Als resident dj draai je op tal van evenementen, van zomerbar en skatecontest tot halloweenparty. We staan open voor verschillende stijlen: techno, trance, house maar ook zéker foute platen zijn welkom. Je krijgt dankzij de verschillende gelegenheden de kans je verder te ontplooien en te kijken wat bij jou past.

Wat heb ik daar aan?

Je kan gratis gebruik maken van onze repetitieruimte en draaitafel en begeleiden je waar nodig. Bovendien komt je terecht in een warm team, krijg je inspraak in onze evenementen en krijg je tal van kansen om dingen bij te leren. We nodigen je jaarlijks uit om mee te gaan op weekend, voor een nieuwjaarsdrink en onze zomerbar. Hoe ver jij betrokken geraakt bij onze werking kies jij zelf.
Bij de grotere evenementen kan je rekenen op een kleine vergoeding.

Hoe kiezen jullie dan wie de nieuwe dj wordt?

Op zaterdag 24 september houden we een wedstrijd, de winnaar wordt gekozen door een jury én het publiek. Meer info over dit event vind je hier.

Kortom: heb jij alles in huis om mensen op de dansvloer te krijgen? Ben jij klaar op indruk te maken op onze jury en ons publiek?
Stuur snel een mailtje naar maarten@vizitonline.be.

Wilrijkse Rommelmarkt: schrijf je nu in!

De lente komt eraan! Tijd voor een grote schoonmaak!
Alles wat weg mag kan je komen verkopen op de Wilrijkse Rommelmarkt van Vizit op 28 mei.

Je betaalt per meter: onder 26 jaar 3euro/meter en boven de 26 jaar is het 5euro/meter.
We werken niet met een waarborg maar uiteraard ruim je alles netjes op bij vertrek.
De rommelmarkt is van 9 tot 16u, opstellen en afbreken kan van 8 tot 17u.
Iedereen staat binnen om zeker te zijn als het regent maar op ons gezellig  terras kan iedereen iets drinken, iets kleins eten (denk hotdog of croque uit het vuistje) en van het zonnetje genieten.
Tafels en stoelen zijn aanwezig maar breng voor de zekerheid een lakentje mee om je spullen op te leggen.
De auto kan gratis geparkeerd worden op het mastplein, bovengronds en ondergronds.

Inschrijven? Stuur je naam, telefoonnummer en het aantal meters naar raquelle@vizitonline.be.
Onder de 26 jaar? Voeg een kopie bij van je pas.

Tot binnenkort!

Dub @ Vizit

Goed nieuws voor de fans van Dub-muziek:

Dankzij een aantal jonge ondernemers in samenwerking met Vizit strijkt deze muziekstijl vanaf nu regelmatig neer in onze zaal.

Dub is een vorm van Jamaicaanse muziek, ontstaan uit ska en reggae in Jamaica.Wikipedia

Typerend voor Dub zijn de soundsystems waarop de muziek wordt afgespeeld, hele muren gebouwd uit verschillende boxen die perfect op elkaar zijn afgestemd. Je kijkt dus tijdens het dansen (oftewel: skanken) niet meteen in de richting van de artiest maar wel in de richting van het geluid.

De eerste op de planning is ‘Eyez Clozed Soundystem ft. Time To Dub‘ op 03/02. Dit jong trio steekt graag de handen uit de mouwen en staan te trappellen om jullie te doen trappellen. Op vrijdag 24/02 neemt Shailah Soundsystem onze zaal helemaal over met hun vernieuwde installatie.. Hou onze agenda goed in de gaten want er wordt snel nog veel meer aangekondigd!

Wie weet verrassen we jullie wel op de Chillrijk zomerbar…

@ffotros

Chillrijk Winterbar: koop je tickets nu!

Dit jaar pakt Chillrijk uit met een heuse winterbar! Kom op 28 januari gezellig opwarmen aan de vuurkorven op het binnenplein van Jc Vizit.

-Food
-Drinks
-Workshops

Wie graag nog wat langer blijft en de benen wil losgooien kan vanaf 21u terecht in onze grote zaal, voor de gelegenheid omgetoverd tot heuse après-skitent! Onze dj’s zetten de boel op stelten met golden oldies en foute platen.

-Tonnie Anders
-Previation
-…

Bestel nu je tickets:

https://www.eventbrite.be/e/chillrijk-winterparty-apresski-tickets-479861938977

Fun gegarandeerd!

Nieuw: Cinéma Saturé

Goed nieuws voor de cinefielen onder ons!
Vanaf nu kan u ELKE LAATSTE DINSDAG VAN DE MAAND terecht in Barvizart voor een filmvoorstelling voor slechts 3EURO!

U hoort het goed, 3euro, dat is minder dan een pak toiletpapier, een pak friet met mayonaise, een duvel op café, een fles wasverzachter, een doosje vegetarisch gehakt van een zekere slager, een pak maandverband van een bekend merk of een ticketje voor een kermisattractie van 30 seconden!

Dus het is duidelijk: eet een frietje minder, uw lijn zal u dankbaar zijn, die ruwe handdoeken zijn meteen een lichaamsscrub (twee vliegen in één klap!) of ga een keer extra bij uw moeder eten, dan ziet u die ook nog eens en kom naar Cinéma Saturé! Thuis kan de verwarming uit dus dat is ook weer een zorg minder!

We zullen u ontvangen met open armen en verwennen met lekker gebak van Lara kookt voor u, verse popcorn, chips en lekkere drankjes aan democratische prijzen!

Doe alsof u thuis bent en breng uw sloffen, kussentje en favoriete dekentje mee, zo wordt het nog gezelliger.

Voor de film geven we u nog rustig de tijd een drankje te halen en u te installeren onder het vertoon van jong talent. Heeft u zelf iets geanimeerd, gefilmd, geregisseerd of geschreven dat u wil tonen aan ons publiek? Stuur een mailtje naar raquelle@vizitonline.be.

Tot kijk!

Deuren: 19u00
Voorprogramma: 19u30
Film: 20u00

27/09: Dagen zonder lief
25/10: Midsommar
29/11: TBA
27/12: TBA

https://www.instagram.com/cinema.sature/

https://www.facebook.com/cinema.sature

Chillrijk 2022: Bedankt!

Met volle trots kunnen we zeggen dat de Chillrijk zomerbar 2022 een prachtige editie was. Op onze nieuwe locatie kon Wilrijk terecht tussen het groen voor wat verkoeling en een drankje. Voor dans, theater, muziek, film, acrobatie, sport en workshops was je ook aan het juist adres.

We beseffen heel goed dat dit alles niet gelukt zou zijn zonder onze fantastische crew en onze partners, artiesten, workshop gevers en sponsors die deze editie van Chillrijk opnieuw legendarisch hebben gemaakt. Wij zijn getuigen geweest van een hechte vriendengroep die als één team dag in dag uit gewerkt hebben. Professionaliteit, volwassenheid en bakken energie zijn hiervoor nodig geweest. Van harte bedankt!

Chillrijk crew, we love you!

Dank aan:
Alle vrijwilligers
Alle personeelsleden van Jc Vizit, Jh Viva en BarVIZart
RVB Vizit
Geert De Pooter en Stijn Schroots
Geko Power
Kenny Vissers
Birthe Janssens en Merel verschaeren
District Wilrijk
Schouwburg De Kern
Coca-Cola
Jet Import
Willrock
Dirk Broeren
Karen Noydens
Amps On Tour
Catacombfest
Bierhandel Troetsel
En alle dj’s, muzikanten, acrobaten, dansers, voorlezers, animatoren en creatievelingen.

We zien jullie terug op 28/01/2022 voor onze Chillrijk Winterbar, dan doen we het slotfeest nog eens over in heuse aprés-skistijl! Verwacht je aan vette beats van onze huisdj’s Stella Veur en Maes Dwaes onder begeleiding van MC 66.6 en many more. Kan je niet genoeg krijgen van de reeks zomerbar activiteiten? Dit was slechts een voorsmaakje voor wat Jc Vizit, BarVIZart en Jh Viva het hele jaar in petto hebben. Hou onze agenda en sociale media goed in de gaten voor een actueel overzicht!