14-26 augustus: Chillrijk zomerbar

Chillrijk is terug en in een heel nieuw kleedje!

Dit jaar kan je van 14 tem 26 augustus terecht in het Steytelinckpark op onze Chillrijk zomerbar.

Jong geweld
Chillrijk wordt compleet door jongeren uitgebaat, of het nu gaat om de communicatie, de programmatie, het samenstellen van de menukaart, techniek of het bemannen van de bar: alles wordt door onze jonge vrijwilligers gedaan. Ze kunnen rekenen op steun van het vaste Vizit team, al hebben ze die niet vaak nodig.

Iedereen welkom
Op onze zomerbar is iedereen welkom: jong, minder jong, mens, hond, alien, bruin, blond, groen met gele stippen,… met iedereen bedoelen we echt iedereen, daarom houden we onze prijzen bewust laag en houden we het aanbod zo gevarieerd mogelijk.

Praktisch

Je vindt ons in het Steyetlinckpark, in het eerste deel als je van de bist komt. Onze ingang bevindt zich ter hoogte van de Sint-Bavostraat.

Openbaar vervoer: bus 17, 22, 32, 180, 181 en182 stoppen allemaal aan de bist op 450m van de zomerbar.

Met de fiets: de rustige straten rond het Steytelinckpark lenen zich perfect op met de fiets te komen. We voorzien een fietsenstalling om jouw trouwe ros te parkeren. Batterij plat? Geef hem even af aan de bar en we doen het nodige (kabel zelf mee te brengen).

Auto: Op de bist en het mastplein kan je twee uur gratis parkeren met je parkeerschijf. Onder het mastplein, in de overdekte parking of in de straten rondom het park kan je langer parkeren.

Programma

14 augustus:

Openingsfeest
15 augustus:

workshop Plantenhanger maken

Cinema De Kern
16 augustus:

Komedie kaffee
17 augustus:

Barvizart take-over: een dag vol workshops en livemuziek
18 augustus:

Jong Versterkt: livemuziek
19 augustus:

Catacombfest Open Air metalfestival
20 augustus:

Dia Tropical:

muziek, dans workshop, cocktails,..
21 augustus:

Voorstelling Lofttheater: Ah! Lies
22 augustus:

Cinema De Kern
23 augustus:

Chillrijk Karaoke
24 augustus:

Barvizart take-over: een dag vol workshops en livemuziek
25 augustus:

Chillrijk Dubfestival : Dubrijk


26 augustus:

Chillrijk Slotfeest

Volg onze instagram- en facebookpagina voor actuele informatie.

Tot snel!

Chillrijk komt eraan!

Dit jaar zet Vizit vzw van 14 tem 26 augustus Steytelinck weer op z’n kop met de Chillrijk zomerbar, en dat in een heel nieuw kleedje!

Onze jongeren vonden het tijd een nieuwe wind te laten waaien door de huisstijl van onze zomerbar: de ietwat donkeren kleuren maakten plaats voor frisse tinten en het logo zelf werd stevig aangepakt. Een resultaat waar we trots op mogen zijn, vind u ook niet?

Ook nieuwsgierig naar wat we dit jaar allemaal in petto hebben? Meer info vind je op deze pagina.

Nog op zoek naar een podium of heb je een leuk idee voor onze bar? Stuur nog snel een mailtje naar info@vizitonline.be want de agenda is bijna rond!

Zomerse Groeten,

Team Chillrijk

Vizit zkt. resident dj!

Voor een brede waaier aan evenementen is Vizit op zoek naar een nieuwe resident dj.

Resident dj???

Als resident dj draai je op tal van evenementen, van zomerbar en skatecontest tot halloweenparty. We staan open voor verschillende stijlen: techno, trance, house maar ook zéker foute platen zijn welkom. Je krijgt dankzij de verschillende gelegenheden de kans je verder te ontplooien en te kijken wat bij jou past.

Wat heb ik daar aan?

Je kan gratis gebruik maken van onze repetitieruimte en draaitafel en begeleiden je waar nodig. Bovendien komt je terecht in een warm team, krijg je inspraak in onze evenementen en krijg je tal van kansen om dingen bij te leren. We nodigen je jaarlijks uit om mee te gaan op weekend, voor een nieuwjaarsdrink en onze zomerbar. Hoe ver jij betrokken geraakt bij onze werking kies jij zelf.
Bij de grotere evenementen kan je rekenen op een kleine vergoeding.

Hoe kiezen jullie dan wie de nieuwe dj wordt?

Op zaterdag 24 september houden we een wedstrijd, de winnaar wordt gekozen door een jury én het publiek. Meer info over dit event vind je hier.

Kortom: heb jij alles in huis om mensen op de dansvloer te krijgen? Ben jij klaar op indruk te maken op onze jury en ons publiek?
Stuur snel een mailtje naar maarten@vizitonline.be.

Wilrijkse Rommelmarkt: schrijf je nu in!

De lente komt eraan! Tijd voor een grote schoonmaak!
Alles wat weg mag kan je komen verkopen op de Wilrijkse Rommelmarkt van Vizit op 28 mei.

Je betaalt per meter: onder 26 jaar 3euro/meter en boven de 26 jaar is het 5euro/meter.
We werken niet met een waarborg maar uiteraard ruim je alles netjes op bij vertrek.
De rommelmarkt is van 9 tot 16u, opstellen en afbreken kan van 8 tot 17u.
Iedereen staat binnen om zeker te zijn als het regent maar op ons gezellig  terras kan iedereen iets drinken, iets kleins eten (denk hotdog of croque uit het vuistje) en van het zonnetje genieten.
Tafels en stoelen zijn aanwezig maar breng voor de zekerheid een lakentje mee om je spullen op te leggen.
De auto kan gratis geparkeerd worden op het mastplein, bovengronds en ondergronds.

Inschrijven? Stuur je naam, telefoonnummer en het aantal meters naar raquelle@vizitonline.be.
Onder de 26 jaar? Voeg een kopie bij van je pas.

Tot binnenkort!

Dub @ Vizit

Goed nieuws voor de fans van Dub-muziek:

Dankzij een aantal jonge ondernemers in samenwerking met Vizit strijkt deze muziekstijl vanaf nu regelmatig neer in onze zaal.

Dub is een vorm van Jamaicaanse muziek, ontstaan uit ska en reggae in Jamaica.Wikipedia

Typerend voor Dub zijn de soundsystems waarop de muziek wordt afgespeeld, hele muren gebouwd uit verschillende boxen die perfect op elkaar zijn afgestemd. Je kijkt dus tijdens het dansen (oftewel: skanken) niet meteen in de richting van de artiest maar wel in de richting van het geluid.

De eerste op de planning is ‘Eyez Clozed Soundystem ft. Time To Dub‘ op 03/02. Dit jong trio steekt graag de handen uit de mouwen en staan te trappellen om jullie te doen trappellen. Op vrijdag 24/02 neemt Shailah Soundsystem onze zaal helemaal over met hun vernieuwde installatie.. Hou onze agenda goed in de gaten want er wordt snel nog veel meer aangekondigd!

Wie weet verrassen we jullie wel op de Chillrijk zomerbar…

@ffotros

Chillrijk Winterbar: koop je tickets nu!

Dit jaar pakt Chillrijk uit met een heuse winterbar! Kom op 28 januari gezellig opwarmen aan de vuurkorven op het binnenplein van Jc Vizit.

-Food
-Drinks
-Workshops

Wie graag nog wat langer blijft en de benen wil losgooien kan vanaf 21u terecht in onze grote zaal, voor de gelegenheid omgetoverd tot heuse après-skitent! Onze dj’s zetten de boel op stelten met golden oldies en foute platen.

-Tonnie Anders
-Previation
-…

Bestel nu je tickets:

https://www.eventbrite.be/e/chillrijk-winterparty-apresski-tickets-479861938977

Fun gegarandeerd!

Nieuw: Cinéma Saturé

Goed nieuws voor de cinefielen onder ons!
Vanaf nu kan u ELKE LAATSTE DINSDAG VAN DE MAAND terecht in Barvizart voor een filmvoorstelling voor slechts 3EURO!

U hoort het goed, 3euro, dat is minder dan een pak toiletpapier, een pak friet met mayonaise, een duvel op café, een fles wasverzachter, een doosje vegetarisch gehakt van een zekere slager, een pak maandverband van een bekend merk of een ticketje voor een kermisattractie van 30 seconden!

Dus het is duidelijk: eet een frietje minder, uw lijn zal u dankbaar zijn, die ruwe handdoeken zijn meteen een lichaamsscrub (twee vliegen in één klap!) of ga een keer extra bij uw moeder eten, dan ziet u die ook nog eens en kom naar Cinéma Saturé! Thuis kan de verwarming uit dus dat is ook weer een zorg minder!

We zullen u ontvangen met open armen en verwennen met lekker gebak van Lara kookt voor u, verse popcorn, chips en lekkere drankjes aan democratische prijzen!

Doe alsof u thuis bent en breng uw sloffen, kussentje en favoriete dekentje mee, zo wordt het nog gezelliger.

Voor de film geven we u nog rustig de tijd een drankje te halen en u te installeren onder het vertoon van jong talent. Heeft u zelf iets geanimeerd, gefilmd, geregisseerd of geschreven dat u wil tonen aan ons publiek? Stuur een mailtje naar raquelle@vizitonline.be.

Tot kijk!

Deuren: 19u00
Voorprogramma: 19u30
Film: 20u00

27/09: Dagen zonder lief
25/10: Midsommar
29/11: TBA
27/12: TBA

https://www.instagram.com/cinema.sature/

https://www.facebook.com/cinema.sature

Chillrijk 2022: Bedankt!

Met volle trots kunnen we zeggen dat de Chillrijk zomerbar 2022 een prachtige editie was. Op onze nieuwe locatie kon Wilrijk terecht tussen het groen voor wat verkoeling en een drankje. Voor dans, theater, muziek, film, acrobatie, sport en workshops was je ook aan het juist adres.

We beseffen heel goed dat dit alles niet gelukt zou zijn zonder onze fantastische crew en onze partners, artiesten, workshop gevers en sponsors die deze editie van Chillrijk opnieuw legendarisch hebben gemaakt. Wij zijn getuigen geweest van een hechte vriendengroep die als één team dag in dag uit gewerkt hebben. Professionaliteit, volwassenheid en bakken energie zijn hiervoor nodig geweest. Van harte bedankt!

Chillrijk crew, we love you!

Dank aan:
Alle vrijwilligers
Alle personeelsleden van Jc Vizit, Jh Viva en BarVIZart
RVB Vizit
Geert De Pooter en Stijn Schroots
Geko Power
Kenny Vissers
Birthe Janssens en Merel verschaeren
District Wilrijk
Schouwburg De Kern
Coca-Cola
Jet Import
Willrock
Dirk Broeren
Karen Noydens
Amps On Tour
Catacombfest
Bierhandel Troetsel
En alle dj’s, muzikanten, acrobaten, dansers, voorlezers, animatoren en creatievelingen.

We zien jullie terug op 28/01/2022 voor onze Chillrijk Winterbar, dan doen we het slotfeest nog eens over in heuse aprés-skistijl! Verwacht je aan vette beats van onze huisdj’s Stella Veur en Maes Dwaes onder begeleiding van MC 66.6 en many more. Kan je niet genoeg krijgen van de reeks zomerbar activiteiten? Dit was slechts een voorsmaakje voor wat Jc Vizit, BarVIZart en Jh Viva het hele jaar in petto hebben. Hou onze agenda en sociale media goed in de gaten voor een actueel overzicht!


De Chillrijk Zomerbar komt eraan!

Het is bijna zo ver. We voelen het kriebelen in onze onderbuik, we voelen de trillingen onder de grond: de Chillrijk zomerbar komt eraan!

Tijd om multivitaminen de slikken, elke dag verse groentjes te eten en een flinke reserve slaap op te bouwen want in augustus vliegt het team van Vizit er weer in! Jc Viva, Barvizart en Jc Vizit staan schouder aan schouder elke dag klaar om de bezoekers te voorzien van allerlei activiteiten: Concerten met namen als Blond en Whilla Whisper, een Retrodag met tal van animatie, muziek en lekker eten, een Stroomloze Avond met kampvuur, Cinema De Kern en veel, veel meer.

Neem je agenda er alvast bij want dit is niet te missen!

http://www.chillrijk.be

https://www.instagram.com/chillrijk.be/

Jong Versterkt voorziet Muziek In De Wijk van voorprogramma!

Muziek in de Wijk (Zomer Van Antwerpen) wordt dit jaar in Wilrijk weer voorzien van een prachtig voorprogramma door Jong versterkt; een initiatief van Jeugdcentrum Vizit waarbij we jonge artiesten een podiumkans geven om zo muzikaal te groeien. Ook frisse pinten en sprankelende cola’s worden getapt en geschonken met een glimlach door team Vizit! Afspraak aan de toog!

https://www.zva.be/bist

Vrijdag 8/07: Lucibela
Voorprogramma: Dexelle

Vrijdag 15/07: Sahad
Voorprogramma: Los Pitufos

Vrijdag 22/07: Ecos de Siboney
Voorprogramma: Ventus

Vrijdag 29/07: Ilam
Voorprogramma: Painted Poetry

19u30: voorprogramma
21u: hoofdprogramma

*GRATIS*

Locatie:
Bist, Wilrijk
Adres