Elke woensdag, vrijdag en zaterdag kan je terecht in jeugdhuis ViVa (Vizit Valaar) voor gezellig samenzijn. Regelmatig worden activiteiten georganiseerd die doorgaan in of vertrekken aan het jeugdhuis.

Wekelijks voorzien we animatie en activiteiten op pleinen in de buurt. Bij ViVa kan je ook terecht voor hulp bij schoolwerk, schoolkeuze of je zoektocht naar werk!
Kom af!

Herfstvakantie

CLUB VIVA

Klik op de poster om je in te schrijven.

VIVA GIRLS

Klik op de poster om je in te schrijven.

VIVA BOYS

Wekelijkse instuif

Jeugdhuis Viva organiseert wekelijks instuif op woensdag, vrijdag en zaterdag. Je kan komen gamen, spelletjes spelen, sjotteren,… of gewoon een beetje gezellig komen hangen met je vrienden.

Het jeugdhuis vind je in de Gebroeders De Wachterstraat 24 , 2610 Wilrijk.

Openingsuren :

Woensdag:14u00 t/m 22u00
Vrijdag:17u00 t/m 22u00
Zaterdag:14u00 t/m 22u00

Meisjeswerking

Jeugdhuis Viva organiseert wekelijks instuif op woensdag, vrijdag en zaterdag. Voor de dames hebben we een apart lokaal voorzien. We laten de tiener kiezen wat ze willen doen; of het nu gaat om je sociale media op te vrolijken, zelf schoonheidsproducten te maken of eerder een goed gesprek. Vergeet je vriendinnen niet uit te nodigen!

Het jeugdhuis vind je in de Gebroeders De Wachterstraat 24 , 2610 Wilrijk.

Openingsuren :

Woensdag:14u00 t/m 22u00
Vrijdag:17u00 t/m 22u00
Zaterdag:14u00 t/m 22u00

Op de pleinen

De ViVa animatoren zijn wekelijks op het ‘T Marmotteke en het Michel Willemsplein te vinden met een bakfiets vol spelmateriaal. Af en toe organiseren de animatoren een groter, spectaculairder aanbod zoals een workshop of activiteit.

Tijdens de vakantieperiodes:

Dinsdag en vrijdag van 14u tot 18u op het Michel Willemsplein.
Woensdag en zaterdag van 14u tot 18u op het Marmotteke.

Tijdens de school periodes:

Woensdag op het Michel Willemsplein, zaterdag op ‘T Marmotteke telkens van 14u tot 18u.

Je herkent onze animatoren aan hun ViVa-T-shirt of fluohesje.

Individuele ondersteuning

Bij individuele begeleiding helpen we met je huiswerk of met zoeken naar een gepaste opleiding of toekomstige job.

Heb je dringend nood aan een vertrouwelijk gesprek? Wil jij graag hulp bij je schoolwerk? Heb je geen computer ter beschikking? Je kan altijd langskomen bij ViVa tijdens de openingsuren of neem contact op met de jeugdwerker voor een persoonlijke afspraak.

Sport op woensdag

Elke woensdag om 17u spreken we af aan JH ViVa om samen te sporten in de sporthal van Sint-Ursula.

Vanaf September starten wij ook met onze eigen voetbalploeg ‘Jh Viva’! Onze ploeg zal actief zijn in de Rupelliga, deze wedstrijden gaan door op zaterdag in de Buurtsporthal Kiel. Nieuwsgierig? Contacteer Nacer en Ilias voor meer info!

JH Viva Voetbalploeg

Vanaf September nemen wij deel aan het Recreatief klassement van Voetbal Vlaanderen met onze eigen ploeg JH Viva! Wie wil komen supporteren kan elke maandagavond om 21u in Buurtsporthal Kiel terecht voor onze thuiswedstrijden.
Hou onze sociale media in de gaten voor een actueel overzicht van al onze wedstrijden!

Bedankt aan onze sponsors ELG e-mobility, Schaessens Sport en Multitrans

Workshops

Maandelijks verzorgen we verschillende workshops. Voorbeelden zijn thaiboks, graffiti of zeefdrukken. Heb je zelf een leuk idee? Een workshop die je al lang wilde volgen? Laat het ons weten en we bekijken hoe we dit kunnen organiseren.

De artistieke(re) workshops organiseren we samen met BarVIZart het artistiek project van Jeugdcentrum Vizit. Als je zin hebt in meer workshops kan je steeds terecht in Vizit of BarVIZart voor een uitgebreider aanbod.

Huiswerkbgeleiding

Hulp nodig bij je huiswerk? Heb je thuis geen computer om je taken te maken? Of zoek je een rustige plek om voor school te werken? Elke dinsdag en donderdag van 16u tot 18u en woensdag van 14u tot 16u terecht bij ViVa voor huiswerkbegeleiding.

LET OP, Huiswerkbegeleiding is geen individuele bijles!

Vakantie

Tijdens de vakantie loopt de werking van ViVa gewoon door. We vullen de werking aan met een groot en divers aanbod aan activiteiten die vertrekken vanuit het jeugdhuis Alle jongeren zijn welkom! Meestal zijn deze activiteiten gratis of vragen we een kleine bijdrage.

Het aanbod bevat verschillende activiteiten, workshops en uitstappen. Lasershooten, megabounce, cinema, etc..

Viva’s Weekend

Elk jaar trekken we met onze jongeren op weekend;
een trip vol met sport en spel: zwemmen, mountainbiken, nachtspel, …
Hier maken we herinneringen om nooit te vergeten!

Galerij

Ojee, er zijn nog geen evenementen ingepland de komende weken. Wil je er graag eentje samen organiseren? Neem dan snel contact met ons op!

Benieuwd?

Kom eens langs op de pleinen of in het jeugdhuis. Nog niet zeker of dit iets voor jou is? Check zeker onze Instagram. Met vragen kan je terecht bij Nacer.