Chillrijk 2022: Bedankt!

Met volle trots kunnen we zeggen dat de Chillrijk zomerbar 2022 een prachtige editie was. Op onze nieuwe locatie kon Wilrijk terecht tussen het groen voor wat verkoeling en een drankje. Voor dans, theater, muziek, film, acrobatie, sport en workshops was je ook aan het juist adres.

We beseffen heel goed dat dit alles niet gelukt zou zijn zonder onze fantastische crew en onze partners, artiesten, workshop gevers en sponsors die deze editie van Chillrijk opnieuw legendarisch hebben gemaakt. Wij zijn getuigen geweest van een hechte vriendengroep die als één team dag in dag uit gewerkt hebben. Professionaliteit, volwassenheid en bakken energie zijn hiervoor nodig geweest. Van harte bedankt!

Chillrijk crew, we love you!

Dank aan:
Alle vrijwilligers
Alle personeelsleden van Jc Vizit, Jh Viva en BarVIZart
RVB Vizit
Geert De Pooter en Stijn Schroots
Geko Power
Kenny Vissers
Birthe Janssens en Merel verschaeren
District Wilrijk
Schouwburg De Kern
Coca-Cola
Jet Import
Willrock
Dirk Broeren
Karen Noydens
Amps On Tour
Catacombfest
Bierhandel Troetsel
En alle dj’s, muzikanten, acrobaten, dansers, voorlezers, animatoren en creatievelingen.

We zien jullie terug op 28/01/2022 voor onze Chillrijk Winterbar, dan doen we het slotfeest nog eens over in heuse aprés-skistijl! Verwacht je aan vette beats van onze huisdj’s Stella Veur en Maes Dwaes onder begeleiding van MC 66.6 en many more. Kan je niet genoeg krijgen van de reeks zomerbar activiteiten? Dit was slechts een voorsmaakje voor wat Jc Vizit, BarVIZart en Jh Viva het hele jaar in petto hebben. Hou onze agenda en sociale media goed in de gaten voor een actueel overzicht!