BarVIZart

smalle_marge_0.jpg

 

BarVIZart is een kunstenwerkplaats waar de ondernemingszin van creatieve jongeren gestimuleerd wordt en waar startende kunstenaars ondersteund worden in hun zoektocht naar een plek in het culturele veld. Kunstenaars kunnen bij BarVIZart terecht voor ondersteuning, fysieke ruimte en (netwerk)evenementen.
 

> ONDERSTEUNING

BarVIZart biedt zijn kunstenaars een aangepaste ondersteuning, op maat van de artiest, zodat ze de tools en vaardigheden verwerven om zich te professionaliseren in het kunstenlandschap. Dit uit zich o.a. in het geven van zakelijk en financieel advies, het vinden van een geschikte coach en het mee nadenken over de invulling van een evenement.

 

> RUIMTE

bArtiesten kunnen onze ruimtes gebruiken als repetitieruimte, expositiehal, creatieplaats, ontmoetingsplek en experimenteel laboratorium. Ook de Donkere Kamer kan gebruikt worden voor fotografisch experiment. Daarnaast worden er maandelijkse meerdere activiteiten zoals expo’s, infosessies en workshops georganiseerd, waar iedereen, bArtiest of niet, kennis maakt met cultuur en ondernemerschap in al haar facetten.

 

> NETWERK

Bij BarVIZart leren kunstenaars andere gelijkgestemde zielen uit hun veld kennen en bouwen ze een netwerk uit. Ze beïnvloeden en inspireren elkaar ook onderling, waardoor interessante collaboraties en kruisbestuivingen tot stand komen. Via het jaarlijkse evenement ‘Kunstgrillen’ wordt al het lokale talent aan elkaar en een groter publiek getoond, wat ieders netwerk vergroot.

 

> BARTIESTEN

Nood aan atelierruimte, exporuimte, ondersteuning, creatieplaats, Donkere Kamer?
Actief in woordkunst, theater, grafische beeldvorming, illustratie, beeldhouwen, slam poetry, dans, fotografie, iets daartussen of iets multidisciplinairs?
Dromen, ideeën, vragen, projecten die in je hoofd spelen?
Goesting om als bArtiest deel uit te maken van deze culturele broedplaats?
Mail je creatieve idee als de bliksem naar hannah@vizitonline om dit samen te realiseren!

 

CONTACT

 bva_maps.jpg  BarVIZart
   Valkstraat 74                                   
   2610 Wilrijk      

  0471 76 60 22      

  Nieuwsbrief: http://eepurl.com/dvOalf

   email.png      facebook.jpg     

 

dsc02646.jpg  dsc02706.jpg 

dsc02573.jpg dsc02586.jpg