BarVIZart

smalle_marge_0.jpg

 

BarVIZart is een kunstwerkplaats waar startende kunstenaars ondersteund worden in hun zoektocht naar een plek in het culturele veld.
De ondernemingszin van creatieve jongeren wordt gestimuleerd en ze verwerven de tools en vaardigheden om zich te kunnen professionaliseren in het kunstenlandschap.
 

> ONDERSTEUNING

We bieden onze kunstenaars een aangepaste ondersteuning, op maat van de artiest. 
Ondersteuning kadert in de brede zin van het woord namelijk; geven van zakelijk advies, aansturen van een coach vanuit het kunstenlandschap, toeleiden naar subsidiekanalen en het begeleiden van projecten, etc.   

 

> RUIMTE

De kunstwerkplaats staat ter beschikken van onze artiesten om te gerbuiken als laboratorium, atelierruimte, concertzaal etc.
Tweemaal per maand worden er ook openbare activiteiten georganiseerd zoals expo's, theatervoorstellingen, filmvertoningen... 
Derden kunnen de ruimte ook verhuren. Meer informatie over de verhuur van onze zalen vind je op deze pagina.

 

> NETWERK

Door zich aan te sluiten bij BarVIZart leren kunstenaars professionelen uit hun veld kennen en bouwen ze hun netwerk uit. We organiseren meerdere netwerkmomenten en andere activiteiten waar de jongeren nieuwe mensen uit de sector leren kennen.
Daarnaast worden samenwerkingen tussen artiesten en verschillende kunstvormen aangemoedigd waardoor artiesten inspiratie uitwisselen en zowel interne als externe samenwerkingen aangaan.

 

> BARTIESTEN

Interesse om bArtiest te worden?  
Beginnende kunstenaars en creatievelingen, tussen 16 en 26 jaar, die een project op poten willen zetten, kunnen aankloppen bij BarVIZart. 
Mail jouw idee naar Hannah, en we bekijken samen hoe we jou kunnen ondersteunen. 
 

 

CONTACT

 bva_maps.jpg  BarVIZart
   Valkstraat 74                                   
   2610 Wilrijk      

  0471 76 60 22      

  Nieuwsbrief: http://eepurl.com/dvOalf

   email.png      facebook.jpg     

 

banner_4.jpg