BarVIZart

barvizart_zebra2.jpg

                             

                                barvizart.png 

 

Veel creatieve jongeren voelen de nood om acties te ondernemen zodat ze binnen hun discipline een eigen kunstproject kunnen uitwerken en presenteren. Daarom wil BarVIZart deze jonge kunstenaars kennis en vaardigheden aanreiken om hun talenten en competenties verder te verdiepen. Zo kunnen ze groeien in het ondernemerschap binnen het kunstenlandschap.

 

> ONDERSTEUNING

BarVIZart biedt zijn kunstenaars (tussen 16 en 30 jaar) een aangepaste ondersteuning, op maat van de artiest, zodat ze de tools en vaardigheden verwerven om zich te professionaliseren in het kunstenlandschap. Dit uit zich o.a. in het geven van zakelijk en financieel advies, het vinden van een geschikte coach en het mee nadenken over de invulling van een evenement.

 

> RUIMTE

bArtiesten kunnen onze ruimtes gebruiken als repetitieruimte, expositiehal, creatieplaats, ontmoetingsplek en experimenteel laboratorium. Ook de Donkere Kamer kan gebruikt worden voor fotografisch experiment. Daarnaast worden er maandelijkse meerdere activiteiten zoals expo’s, infosessies en workshops georganiseerd, waar iedereen, bArtiest of niet, kennis maakt met cultuur en ondernemerschap in al haar facetten.

 

> NETWERK

Bij BarVIZart leren kunstenaars andere gelijkgestemde zielen uit hun veld kennen en bouwen ze een netwerk uit. Ze beïnvloeden en inspireren elkaar ook onderling, waardoor interessante collaboraties en kruisbestuivingen tot stand komen. Via het jaarlijkse evenement ‘Kunstgrillen’ wordt al het lokale talent aan elkaar en een groter publiek getoond, wat ieders netwerk vergroot.

 

> BARTIESTEN

Nood aan atelierruimte, exporuimte, ondersteuning, creatieplaats, Donkere Kamer?
Actief in woordkunst, theater, grafische beeldvorming, illustratie, beeldhouwen, slam poetry, dans, fotografie, iets daartussen of iets multidisciplinairs?
Dromen, ideeën, vragen, projecten die in je hoofd spelen?
Goesting om als bArtiest deel uit te maken van deze culturele broedplaats?
Mail je creatieve idee als de bliksem naar hannah@vizitonline om dit samen te realiseren!

 

Met de steun van sponsorlogos1.png

 

CONTACT

 bva_maps.jpg  BarVIZart
   Valkstraat 74                                   
   2610 Wilrijk      

  0471 76 60 22      

  Nieuwsbrief: http://eepurl.com/dvOalf

   email.png      facebook.jpg     

 

    dsc02646.jpg  dsc02706.jpg 324a5880.jpg

324a5799.jpg  324a5929.jpg 324a6063.jpg   58978308_815356332160789_936316640193150976_n.jpg