Foto door Natalia Majchrzak

Hey! Leuk dat je een kijkje komt nemen.
Wij zijn op zoek naar jou! Zin om nieuwe mensen te leren kennen? Om deel uit te maken van onze gezellige Vizitfamilie? Zin in een croqueske? Zin om veel plezier te maken? We hebben je er graag bij.

Interesse? Leer hieronder onze werking beter kennen of stuur een mailtje naar info@vizitonline.be

VIZIT VZW, WAT IS DAT EIGENLIJK?

“Vizit VZW realiseert kwalitatieve tijdsverspilling in Wilrijk voor ALLE jongeren.” Vizit is een professionele jeugdwerkorganisatie die actief is in Wilrijk en zich richt op jongeren tussen 15 en 30 jaar. We bieden activiteiten aan die niet noodzakelijk educatief of productief zijn maar wel een waardevolle ervaring bieden. Deze activiteiten zijn gericht op het versterken van sociale vaardigheden, het stimuleren van creativiteit, maar in de eerste plaats zorgen we voor een plek waar jongeren onvoorwaardelijk kunnen ontspannen en plezier kunnen maken. Dit gebeurt allemaal door onze drie prachtige projecten die Vizit vzw vormen!

WAT KAN IK DOEN IN VIZIT?

PARTY

Kom ons partyteam versterken en help een handje tijdens onze feestjes! Tappen, supervisie, kuisen, voorbereidien,… Dit doe je allemaal in ons partyteam!

KAFFEE

Geniet van onze caféavonden en sta samen met andere vrijwilligers achter onze toog!

WORKSHOPS

Volg bij ons artistieke project, BarVIZart, verschillende workshops om je creativiteit, nieuwsgierigheid te versterken! Heb je zelf een talent en wil je hier een workshop over geven? Dit kan allemaal bij BarVIZart!

ATELIERBEHEERDER

In BarVIZart kan je gebruik maken van verschillende ateliers: textielatelier, zeefdrukatelier, keramiekatelier, grafiekatelier, fotoatelier en dj-atelier. Heb je al voorkennis van deze disciplines? Wil je je kennis doorgeve aan anderen? Wil je samen met andere atelierbeheerders een atelier onderhouden en begeleiden? Dan ben je op de juiste plek bij BarVIZart!

VIVA AFTER SCHOOL

Help jongeren bij het maken van huiswerk of speel voor scheidsrechter in een spannende FIFA-match op de playstation.

ONDERHOUD

Ben je een handige harry? Leuk idee voor een bloembak of meubel? Onze werkgroep gebouw zorgt voor kleine herstellingen hier en daar. Wij voorzien de materialen, jullie de goede ideeën!

FOTOGRAFIE

Wil je je fotografiekunsten beoefenen tijdens een van onze evenementen? Wees welkom bij Vizit vzw! In ruil voor een kleine vergoeding breid je je portfolio uit en kan je werk tonen via onze sociale media, programmaboekje, het 2610 magazine en promocampagnes. Of het nu gaat om stomende feestjes, creatieve brainfarts of een gezellige markt: jullie zijn ons raam waardoor mensen binnenkijken.

ORGANISEREN

Vind je niet wat je zoekt in het uitgaansleven? Komt jouw favoriete muziekgenre niet genoeg aan bod of heb je ambitie om de nieuwe Frank Verstraeten te worden? Bij ons kan je veilig je eerste stappen zetten in het organiseren van evenementen. We begeleiden je in het hele proces tot je ons compleet ontgroeit bent.

ZIJN

Heb je gewoon een plek nodig om te zijn? Waar er niks van jou wordt verwacht. Dat kan ook bij VIZIT vzw. Voel je vrij om bij ons jezelf te kunnen zijn en te kunnen genieten van de rust en gezelschap!