Nieuw: Cinéma Saturé

Goed nieuws voor de cinefielen onder ons!
Vanaf nu kan u ELKE LAATSTE DINSDAG VAN DE MAAND terecht in Barvizart voor een filmvoorstelling voor slechts 3EURO!

U hoort het goed, 3euro, dat is minder dan een pak toiletpapier, een pak friet met mayonaise, een duvel op café, een fles wasverzachter, een doosje vegetarisch gehakt van een zekere slager, een pak maandverband van een bekend merk of een ticketje voor een kermisattractie van 30 seconden!

Dus het is duidelijk: eet een frietje minder, uw lijn zal u dankbaar zijn, die ruwe handdoeken zijn meteen een lichaamsscrub (twee vliegen in één klap!) of ga een keer extra bij uw moeder eten, dan ziet u die ook nog eens en kom naar Cinéma Saturé! Thuis kan de verwarming uit dus dat is ook weer een zorg minder!

We zullen u ontvangen met open armen en verwennen met lekker gebak van Lara kookt voor u, verse popcorn, chips en lekkere drankjes aan democratische prijzen!

Doe alsof u thuis bent en breng uw sloffen, kussentje en favoriete dekentje mee, zo wordt het nog gezelliger.

Voor de film geven we u nog rustig de tijd een drankje te halen en u te installeren onder het vertoon van jong talent. Heeft u zelf iets geanimeerd, gefilmd, geregisseerd of geschreven dat u wil tonen aan ons publiek? Stuur een mailtje naar raquelle@vizitonline.be.

Tot kijk!

Deuren: 19u00
Voorprogramma: 19u30
Film: 20u00

27/09: Dagen zonder lief
25/10: Midsommar
29/11: TBA
27/12: TBA

https://www.instagram.com/cinema.sature/

https://www.facebook.com/cinema.sature