//Barno koevoet & the duijmspijckers// Frontman en songschrijver Arno Vahoutte vond de rudimentaire nummers die hij tijdens de eerste lockdown neerpende eerder moeilijk passen bij z’n andere band Budget Trash, dus stampte hij gewoon een nieuw project uit de grond. Dat stampen mag je vervolgens ook op eerste worp ‘2020 ep’ vrij letterlijk nemen: het vijftal knalt doorheen amper zeven minuten vier verschroeiende hardcoresongs tegen je smoel, vlijmscherp en vaak verrassend inventief.
//Mitraille// Mitraille combineert het vuilste wat garage te bieden heeft met hoekige, ultra-nerveuze postpunk en lompe DIY-kelder-hardcore. Er is één constante: hard gaan. Sinds de band in 2018 hun intrede maakte in de Antwerpse underground, heeft Mitraille exact dat gedaan. Na drie EP's op evenveel jaar tijd bracht de band in 2022 het album 'Mitraille' uit, dat kon rekenen op een stroom lovende reacties uit binnen- en buitenland. Het leverde hen ook verzengende passages langs Rock Herk, Sjock en Left of the Dial (NL) op. De band is net terug van een 10-daagse buitenlandse tour en momenteel volop bezig aan een nieuwe plaat. Opnieuw: hard gaan.
//Rehash// Jonge helden! Maarten van Buyten en Willem Liczner besloten een band te starten nadat ze een show hadden gezien van een lokale punkband. Ze namen hun eerste nummers op in KASK Studios met Yunas De Proost (Meltheads) en zijn nu volop bezig aan een EP onder het toeziend oog van Pieter Van Buyten (Flip Kowlier, The Kids, Roosbeef, … ). Moderne (Post-)Punk, Boordevol Energie!!!
//Tickets// - VVK: €10 (+ €1,68 Ticketkosten) - KASSA: €14,00 - via https://www.eventbrite.com/.../tickets-vizit-presents...
hoe laat?
vanaf 20u00
waar?
Vizit
tickets?
Tickets
€ 10

Meer evenementen