Jong Versterkt presenteert
Jessica Bouchez: Ze nam haar eerste stap in de muziekwereld met haar deelname aan The Voice Van Vlaanderen. Daar liet ze vier stoelen draaien en schopte ze het tot in de battles van het programma. Op 12 januari 2023 verscheen “Like You”, Jessica’s debuut single waarbinnen ze popmuziek verkent als een bitterzoet feest. Met haar unieke stemgeluid brengt ze deze dance pop track als een oorwurm zoals we dat gekend zijn van grotere namen zoals bijvoorbeeld NEIKED, Ava Max of Mabel.
JULIE: JULIE zingt. Al heel haar leven lang, van ’s morgens tot ’s avonds. Ze staat ondertussen al 5 jaar wekelijks op het podium met haar coverband. Haar stem is de laatste jaren helemaal opengebloeid en sinds een jaar maakt ze ook eigen werk. Enkele songs van het afgelopen debuut-jaar kan je op deze pagina beluisteren.
Line up: 20u30 Jessica Bouchez 21u45 JULIE
Jong Versterkt is een initiatief van Jeugdcentrum Vizit waarbij we jonge artiesten een podiumkans geven om zo muzikaal te groeien. Elke maand geven we een Jong Versterkt sessie waarbij 2 artiesten/bands komen optreden.
Kom gratis genieten van 2 fantastische concerten. In een gezellige setting en een tal van lekker drankjes.
Jong Versterkt wil zo veel mogelijk kansen geven aan lokaal muzikaal jong talent. Speel je dus in een bandje en ben je op zoek naar een eerste optreden? Stuur ons dan zeker een mailtje naar Maarten@vizitonline.be.
hoe laat?
vanaf 20u30
waar?
Gratis

Meer evenementen