Jong Versterkt presenteert
Seaside disk: Een gloednieuwe, upcoming Antwerpse Blues Rock band. Geïnspireerd door de rockklassiekers zet Seaside Disk een punchy Blues Rock vibe neer. Elke show brengt een facet van genres met zich mee, van blues tot punk. De zanger en riff maestro met een Alex Turner's stemgeluid (Victor Scheltiens) wordt ondersteund door een onuitputbare Bonham's style drummer (Kamil De Vylder) en de snelle linkerhand van de bassist (Gustaaf De Schrijver). De kers op de taart wordt gebracht door de enorm talentvolle solo gitarist (Noah Van Cleempoel).
Szechuan: Een door Red Hot Chili Peppers geïnspireerde band uit Hoogstraten, België bestaande uit Stijn op bas, Dries op drums en Pieter op gitaar/zang.
Line up: 20u30 Seaside disk 21u45 Szechuan
Jong Versterkt is een initiatief van Jeugdcentrum Vizit waarbij we jonge artiesten een podiumkans geven om zo muzikaal te groeien. Elke maand geven we een Jong Versterkt sessie waarbij 2 artiesten/bands komen optreden.
Kom gratis genieten van 2 fantastische concerten. In een gezellige setting en een tal van lekker drankjes.
Jong Versterkt wil zo veel mogelijk kansen geven aan lokaal muzikaal jong talent.
Speel je dus in een bandje en ben je op zoek naar een eerste optreden? Stuur ons dan zeker een mailtje naar Maarten@vizitonline.be.
Seaside Disk
hoe laat?
vanaf 20u30
waar?
Vizit
Gratis

Meer evenementen