Jong Versterkt presenteert: Anna Borodikhina en FAM!
Anna Borodikhina aka Anna Khina is een spoken word performance artieste, actrice, theatermaakster en muzikante.
De afgelopen jaren heb je haar kunnen zien schitteren op verschillende podia in Antwerpen, Brussel en Nederland met haar muziek, poëzie of theater. Ze won in het verleden de TXT prijs voor Kunstbende, werd eerstes op de nationale muziekwedstrijd Violencia en won dit jaar de Bijou Antwerpen voor podiumkunsten. Anna geeft daarnaast ook workshops creatief schrijven aan verschillende organisaties zoals Moving Ground, Stad Antwerpen en VRT.
Ze werd al uitgenodigd al inspirerende spreker bij VRT NXT en brengt volgend jaar haar debuut EP uit. Binnenkort zal ook haar eerste solovoorstelling in de zalen te zien zijn.
Anna is momenteel student en volgt een Master Seksuologie aan de KULeuven.
"Ik wil mensen laten dansen op mijn innerlijke melodie en ik wil stilstaan bij de dingen waar men voor wegloopt." - Anna Khina
FAM: FÄM is Marie . Ik ben een 21-jarige artieste/zangeres uit het Antwerpse die niets liever doet dan rotzooien op Logic en improviseren met m'n stem en piano. Muziek zit al altijd in mijn genen, maar de afgelopen jaren ben ik meer en meer echt zelf beginnen schrijven. Dit begon samen met mijn twee super getalenteerde broers en is een beetje gevloeid naar een solo project. Ik heb het gevoel dat ik mijn eigen sound ondertussen gevonden heb. Een tijdje later vond ik opnieuw twee slachtoffers (hihi) om mijn verhaal mee te brengen. Jannick en Lowie zijn twee steengoede artiesten die al jaren bezig zijn in de muziek en vervolledigen perfect het plaatje van "FÄM".
Onze muziek zou je kunnen beschrijven als “dreamy electronic pop met een belangrijke boodschap” we houden ook van het instrument “bas” en dat hoor je bijna in elk nummer terug.
Line up: 20u30 Anna Borodikhina 21u45 FAM
Jong Versterkt is een initiatief van Jeugdcentrum Vizit waarbij we jonge artiesten een podiumkans geven om zo muzikaal te groeien. Elke maand geven we een Jong Versterkt sessie waarbij 2 artiesten/bands komen optreden.
Kom gratis genieten van 2 fantastische concerten. In een gezellige setting en een tal van lekker drankjes
hoe laat?
vanaf 20u30
waar?
Gratis

Meer evenementen